Aanbod randafwerking breidt uit

04-10-2023 Nieuws

Kantafronding is één van de vormen van randafwerking. Tot voor kort kon u alleen op aanvraag uw producten met kantafronding bestellen. Nu is daar verandering in gekomen en is het proces vereenvoudigd.

Kantafronding mogelijk voor staal vanaf 5 mm

Vanaf heden is het mogelijk om tijdens uw bestelling in Sophia® de optie ‘kantafronding’ te selecteren. Deze optie wordt beschikbaar als u een product van staal bestelt met een minimale dikte van 5 mm. Deze update maakt het voor u als klant veel gemakkelijker om een product met kantafronding te bestellen dan voorheen.

Kantafronding in het kort

Kantafronding is een proces waarbij scherpe randen van metalen platen mechanisch worden verwijderd. Met behulp van speciaal gereedschap wordt er een ronding gegeven aan de randen van het product. Deze techniek gaat nog een stapje verder dan de randafwerkingstechniek kanten breken, omdat hierbij ook de hoeken van de platen afgerond worden.

Kantafronding kan nodig zijn om zo aan de eisen met betrekking tot de veiligheid te voldoen. Ook kan kantafronding nodig zijn wanneer uw product gecoat wordt. Door de afronding zal de coating beter hechten aan het materiaal. Kortom: kantafronding is een belangrijk proces dat nu eenvoudig te selecteren is in Sophia®.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®