Wel brandweer, geen brand

03-11-2023 Nieuws

Donderdagavond 2 november heeft er rond 23.30 uur een klein incident plaatsgevonden. De medewerkers die op dat moment aan het werk waren in de productiehallen, hebben een rokerige lucht geroken in de buurt van de machines waar wij de bramen van onze producten borstelen. Ondanks dat er geen brand te zien was en dat de brandmeldinstallatie ook geen melding afgaf, hebben onze medewerkers zeer adequaat gehandeld door preventief 112 te bellen en het gebouw te evacueren. De brandweer is uitgerukt en heeft uit voorzorg onze machines en afzuigingsystemen gecontroleerd. Er bleek geen sprake te zijn van brand. Er zijn dan ook geen blusmiddelen gebruikt. Waarschijnlijk is de combinatie van vettige metaalplaten en het schuren van borstels de oorzaak geweest voor het laten roken van de olie. De borstels zijn preventief uit de machine gehaald. Na een grondige controle heeft de brandweer het pand weer verlaten.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®