247TailorSteel wint de DISCA’23-award voor Best Parts & Process Supplier

27-11-2023 Nieuws

Op 23 november 2023 werden de DISCA-awards uitgereikt aan de beste industriële leveranciers van Nederland. 247TailorSteel mocht de prijs voor Best Parts & Progress Supplier in ontvangst nemen. De organisatie is aangedragen door vaste klant Reesink.

Best Parts & Process Supplier

Om als bedrijf genomineerd te worden voor de DISCA-awards moet hij voorgedragen worden door zijn klanten of toeleveranciers. Reesink, al jaren vaste klant bij 247TailorSteel, stuurde hun pitch in om hun partner uit Varsseveld te nomineren. “We hebben 247TailorSteel genomineerd omdat het de afgelopen jaren tot in het extreme heeft meegedacht”, begint Jesper Ton - tactisch en strategisch inkoper bij Reesink - zijn voordracht. Als voorbeelden noemde hij de investering in een afbraammachine voor zijn orders: “Zaken als afbramen wilden we niet meer doen. 247TailorSteel zei toen: “Wij zijn jullie partner, dus als we jullie daarmee helpen, kopen we een afbraammachine. Ook in de soepele logistiek verdient de nauwe samenwerking zich terug.”

Ook de jury van de categorie prijst de flexibiliteit van het bedrijf. “Eerder kon 247TailorSteel alleen standaard producten leveren, maar door extra investeringen is het proces zo flexibel dat ook niet-standaard producten en one-offs geproduceerd kunnen worden. Binnen 1 minuut berekent de online software Sophia® automatisch de kostprijs. Ondanks de vergevorderde automatisering, zijn wijzigingen geen probleem. Een belletje naar de Area Sales Manager met een nieuw verzoek en zij denken met je mee.”

CEO Carl Berlo heeft de onderscheiding namens 247TailorSteel in ontvangst genomen. “Ik heb nog nooit meegemaakt dat een klant - waar je natuurlijk graag hard voor werkt - je nomineert voor zo’n onderscheiding. Het is ook vooral een heel mooie beloning om mee terug te nemen naar de operators die volcontinu voor Reesink en 45 duizend andere klanten produceren.”

DISCA-awards

Jaarlijks organiseert LINK Magazine de verkiezing van beste industriële leveranciers van Nederland. Deze verkiezing bestaat uit drie categorieën: Best Parts & Process Supplier, Best Customer en Best Knowledge Supplier. Bedrijven kunnen zichzelf niet nomineren, zij worden voorgedragen door hun klanten of toeleveranciers. De jury brengt alle inzendingen terug naar een top 2 per categorie. Tijdens DISCA’23 kreeg het publiek de beslissende stem. In de categorie Best Parts & Process Supplier wist 247TailorSteel de concurrentie voor te blijven en sleepte de award in de wacht. In de categorie Best Customer pakte Microsure de winst en de prijs voor Best Knowledge Supplier ging naar apparatenfabriek ARA.

Foto: Carl Berlo, CEO 247TailorSteel, neemt de award van Best Parts & Process Supplier in ontvangst tijdens de Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards 2023. Links juryvoorzitter Joes Wigman en rechts Carl Berlo. Foto door: Bart van Overbeeke.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®