Een bezoek aan de fabriek in Hooglede: signage aangebracht

21-12-2023 Nieuws

In Hooglede werd de laatste signage aangebracht. Met de jaarwisseling is ook dit gedeelte van het gebouw volledig operationeel. Brengt u ons een bezoek, dan kunt u parkeren op de bezoekersparking.

Praktisch:

De 247TailorSteel fabriek in Hooglede bevindt zich in een nieuwe industriezone. De afslag nemen op de Roeselaarse ring (R32) is enkel mogelijk wanneer u van de juiste kant komt. We adviseren om aan te rijden via de A17 en de afslag 6 Roeselare-Rumbeke te nemen. Wanneer u het kruispunt met Hooglede  (Hoogleedsesteenweg) bent gepasseerd, komt u een versmalling van de weg tegen waar een maximale snelheid van 70 km/uur geldt. Het is aan deze versmalling dat u rechts in kunt slaan, een klein weggetje in. Vervolgens kunt u de eerste straat links nemen.

Aanrijroute Hooglede

GPS: De aanduiding op Google Maps is correct. Oudere GPS-systemen hebben geen kennis van deze weg; Dan adviseren wij u om te navigeren naar Honzebrouckstraat 2, Hooglede en vervolgens de eerste afslag links te nemen en door te rijden tot u bij 247TailorSteel arriveert. Elke andere route wordt afgeraden omwille van werkzaamheden, wegafsluitingen en woonzones!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®