Update: Bouw nieuwe productiefaciliteit in Hooglede (BE) afgerond

29-01-2024 Nieuws

Ontdek in de video hoe de eerste 247TailorSteel vestiging in België vorm krijgt. Op 20 september 2022 werd er in Hooglede een eerste symbolische schop in de grond gezet, op 1 oktober 2023 werd de productie er opgestart. In een jaar tijd werd de productieoppervlakte van maar liefst 17.000 m2 opgebouwd, het verloop ziet u in de video.

 

Deze uitbreiding sluit aan bij het doel van 247TailorSteel om de klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen, waaronder ook klanten uit Noord-Frankrijk. Via de online software Sophia® kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling plaatsen en uw metalen onderdelen binnen 48 uur laten bezorgen. Probeer het zelf uit!


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®