Bezoek 247TailorSteel op D2M

01-02-2024 Nieuws

Na een succesvolle en veelbelovende start van 2024 trappen we het beursseizoen voor 247TailorSteel België af met een deelname aan D2M in Kortrijk Xpo. D2M, ook bekend als Design2Manufacturing, is hét netwerk-en demo event van de maakindustrie. Na een eerste editie in 2022, nemen we op 27 en 28 maart opnieuw deel met een mooie stand.

De trends: naast automatisatie wordt er volop ingezet op de shift naar Industrie 4.0. Ook digitalisering is voor de sector een belangrijke pijler. De mix aan exposanten, de gezellige netwerksetting, de expert classes en de centrale ‘machinery demo zone’ zijn maar een greep uit het aanbod van deze tweedaagse.

Subcontracting 4.0.

Debat met Carlo berlo_NL


Niet te missen: Op 27 maart om 16 uur 
neemt CEO Carl Berlo deel aan Subcontracting 4.0. Dit debat rond de industriële toelevering analyseert de problemen van vandaag, de uitdagingen van morgen en de kansen die subcontractors dienen te grijpen om op korte en lange termijn het verschil te maken. Lees hier meer.

Wilt u D2M bezoeken?

Bestel hier uw gratis tickets

We ontmoeten u er graag op stand 548. Tot dan!

 


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®