Nieuw in Sophia®: Onderdelenbibliotheek

07-03-2024 Nieuws

Bestelt u regelmatig dezelfde samenstellingen of onderdelen? Maak dan gebruik van de nieuwe feature van Sophia®: de onderdelenbibliotheek. Eén centrale plek met onderdelen die u vaker bestelt. U voegt de producten een keer toe en bestelt in het vervolg eenvoudig en snel uit de onderdelen bibliotheek. Snel en efficiënt!

In deze unieke onderdelenbibliotheek plaatst u uw repeterende onderdelen. Aan deze onderdelen zijn de materiaalspecificaties toegevoegd, waardoor u met een paar klikken op de knop uw herhaalbestellingen plaatst. Ook speciale wensen, die voorheen altijd door de programmering opnieuw goedgekeurd moesten worden, worden opgeslagen in de bibliotheek. Daardoor is de extra check niet meer noodzakelijk en kunt u direct uw onderdeel bestellen. Dat is niet alles; u geeft elk onderdeel een eigen uniek onderdeelnummer. Dit is erg belangrijk, want dit zorgt ervoor dat het onderdeel correspondeert met het artikelnummer in uw eigen ERP-systeem. Zo vindt u snel het gewenste product terug.

Op deze pagina vindt u alle informatie en tips over de onderdelenbibliotheek.

Ontdek de onderdelenbibliotheek

Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®