Onze online software Sophia® is vernieuwd en is nu web-based!

11-10-2023 Nieuws

Het is niet langer nodig om onze online software te downloaden op uw computer of laptop. Sophia® is nu eenvoudig te bereiken via uw browser. De nieuwste web-based versie van Sophia® maakt het bestellen van producten op maat eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren. U kunt Sophia® gewoon openen in uw webbrowser via Sophia.247TailorSteel.com en direct beginnen met het aanvragen van offertes en het plaatsen van orders. Dit geeft u de flexibiliteit om het altijd en overal te gebruiken.

Wij zetten de voordelen op een rijtje:

  • Altijd en overal toegankelijk
  • Voor alle soorten PC's en laptops (óók Apple)
  • Maakbaarheidscheck vóór offerte
  • Offerte binnen 1 minuut
  • Bestellingen worden langer bewaard en kunnen worden gebruikt voor herhaalbestellingen
  • Verschillende bestandsformaten mogelijk (DXF, DWG, STEP en TUB)

Ga aan de slag met de web-based versie van Sophia®

Wat verandert er voor u?

De overstap naar de web-based versie van Sophia® brengt slechts kleine veranderingen met zich mee. U logt nu in met uw e-mailadres en wachtwoord in plaats van met uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord. Als u nog geen persoonlijk Sophia® account heeft, vindt u hier instructies om er snel en eenvoudig één aan te maken. Een andere verbetering is de mogelijkheid om projecten op te slaan en later eenvoudig herhaalbestellingen te doen.

Diverse nieuwe bewerkingsopties

Met de komst van de vernieuwde versie van Sophia® zijn er ook diverse nieuwe bewerkingsopties bijgekomen. Zo is het nu mogelijk om een hemming aan uw product te laten zetten. Ook kiest u optioneel voor randafwerking in de vorm van kanten breken of kantafronding. Tot slot is het nu mogelijk om platen met een plaatdikte tot en met 10 mm te laten kanten.

Neem bij vragen contact op met onze klantenservice

Wilt u meer informatie over de web-based versie van Sophia®, lees dan onze veelgestelde vragen. Wordt uw vraag hier niet beantwoord? Stuur ons dan een e-mail op service@247tailorsteel.com.


Op de hoogte blijven van 247TailorSteel?

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij bezorgen u alle ins en outs direct in uw mailbox.

Social media

Volg ons op social media en u ontvangt alle nieuwtjes vers van de pers, direct op uw tijdlijn.

Offerte aanvragen?

Profiteer van de snelheid van onze Sophia®-software:

Prijzen berekenen via Sophia®